Transparent
Inloggen
Sluiten

Knoester, Schuurman en Verdonk in voorselectie Oranje onder 19

28 juni 2016 12:27 - Feyenoord.nl

Bondscoach Aron Winter van Oranje Onder 19 heeft zijn voorlopige selectie voor het Europees kampioenschap teruggebracht tot 24 spelers, waaronder Mats Knoester, Jari Schuurman en Calvin Verdonk. De drie contractspelers van Feyenoord werken de komende periode twee trainingsstages af in de aanloop naar het eindtoernooi, dat van 11 tot en met 24 juli in Duitsland wordt gehouden.

De trainingsstages vinden plaats van 30 juni tot en met 2 juli en van 4 tot en met 6 juli. Daarna maakt Winter zijn definitieve EK-selectie van achttien spelers bekend. Oranje Onder 19 neemt het tijdens de poulefase van het Europees kampioenschap op tegen Engeland, Frankrijk en Kroatië.

Van de drie geselecteerde Feyenoorders zijn er dit seizoen twee verhuurd aan een andere Eredivisieclub. Schuurman is uitgeleend aan Willem II, waarvoor hij maandagavond twee keer trefzeker was in een oefenwedstrijd. Verdonk speelt dit seizoen op huurbasis voor PEC Zwolle. Knoester maakt in het nieuwe seizoen, net als in het afgelopen voetbaljaar, deel uit van Feyenoord Onder 19.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

knoester oranje schuurman verdonk trainingsstages aron duitsland engeland eredivisieclub frankrijk geselecteerde jari kroatie mats pec poulefase teruggebracht trefzeker uitgeleend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda