Transparent
Inloggen
Sluiten

DEBUUT 6E DOELMAN HOGENDOORN IN EERSTE ELFTAL

7 december 2002 19:47

Verslaggever: K

Jesper Hogedoorn moest na 5 minuten in het duel tussen SC Heerenveen en Feyenoord noodgedwongen zijn debuut maken in het eerste elftal van Feyenoord. Carlo L'Ami raakte na 5 minuten geblesseerd, hij liep naar het zich liet aanzien een schouderblessure op na een actie van Nurmela. De 18-jarige doelman van Feyenoord A1 was aan het begin van het seizoen de 6e doelman achter Zoetebier, Lodewijks, L'Ami, Graafland en Van Wegen. Vanwege alle blessureproblemen schoof Hogedoorn op naar de plaats van reservekeeper. Na 5 minuten sloeg het noodlot voor Feyenoord toe ?n was zijn debuut een feit.

Het eerste wat hij moest doen toen hij in het veld kwam was een muurtje opstellen om de vrije trap die vanwege de actie van L'Ami werd toegekend aan Heerenveen te blokkeren. Dat deed hij goed want de bal belandde in de muur.

Meer op




Tags

ami heerenveen hogedoorn hogendoorn blessureproblemen carlo graafland jesper lodewijks muur muurtje noodgedwongen noodlot nurmela schoof schouderblessure zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer