Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing SC Heerenveen - Feyenoord

7 december 2002 10:12

Verslaggever: K

Zaterdagavond staat om 19.30 uur in Heerenveen de competitiewedstrijd tussen Heerenveen en Feyenoord op het programma. De wedstrijd wordt geleid door scheidsrechter Bossen. Na 3 jaar verloren te hebben in Friesland wordt het tijd om weer eens terug te keren met een goede overwinning. Dat is ook hoog nodig om de race met Ajax en PSV vol te kunnen houden. Heerenveen maakt een bijzonder slecht seizoen door en staat vierde van onderen. Afgelopen week speelde het met 1-1 gelijk tegen FC Groningen.

De Friezen missen Samardzic, Bak Jensen en Vennema. Bakkatti staat daardoor in de basis.

Bert van Marwijk mist in Heerenveen zijn twee keepers Zoetebier en Lodewijks. L'Ami zal naar evrwachting tot het einde van het jaar de honneurs onder de lat waarnemen. Verder ontbreken Paauwe, Collen, Van haaren, Leonardo en Smolarek wegens blessures. Paauwe is nog niet hersteld van de vorige week opgelopen enkelblessure. De verwachting is dat hij er volgende week wel weer bij zal zijn. De jonge Loovens neemt zijn plaats in het centrum over.

Van Marwijk zet het experiment met Song voort. De Koreaan lijkt voorlopig op links gestationeerd te worden totdat de Feyenoord coach een andere oplossing gevonden heeft. Voorin zal Pierre van Hooijdonk nog niet in de basis starten. Daarvoor is het na een week trainen nog te vroeg. Hij zit wel weer op de bank zoals tegen FC Utrecht. Op linkshalf krijgt Anthony Lurling tegen zijn oude club weer de voorkeur boven Robin van Persie, die het op de training goed doet.

Feyenoord: L?Ami, Gyan,Van Wonderen, Loovens, Song, Emerton, Bosvelt, Ono, Lurling, Buffel en Bombarda.

Meer op




Tags

heerenveen ami loovens lurling marwijk paauwe song voorbeschouwing anthony bakkatti bombarda bossen bosvelt buffel collen emerton enkelblessure evrwachting experiment friesland gestationeerd groningen gyan haaren honneurs hooijdonk jensen koreaan leonardo linkshalf lodewijks onderen ono persie samardzic smolarek utrecht vennema waarnemen wonderen zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands driessen gaal geluisterd gio gunnen hag kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat twente voortzetten wehave yoda