Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe Feyenoord fanshop opent op 26 juni

13 juni 2016 18:02 - Feyenoord.nl

Nog minder dan twee weken, dan opent Feyenoord een nieuwe Fanhop in het centrum van Rotterdam. Op zondag 26 juni, de dag van de eerste training van het nieuwe seizoen, zal een prominente Feyenoorder de officiële opening verrichten van de Feyenoord Fanshop op het Binnenwegplein.

Het nieuwe onderkomen van de Fanshop, ter grootte van ruim 210 vierkante meter, komt pal naast de vestiging van de Media Markt op Binnenwegplein nummer 60. Op de dag van de officiële opening zullen het nieuwe thuisshirt en de nieuwe trainingslijn van Feyenoord voor het seizoen 2016-2017 voor het eerst verkrijgbaar zijn.

De opening vindt plaats om 9:00 uur. Op die manier hebben alle supporters de kans om hun nieuwe Feyenoord-kleding te bemachtigen voordat om 12:00 uur in De Kuip de eerste training van het seizoen begint.

De nieuwe clubwinkel in het hart van de stad is ter vervanging van de shop aan de Coolsingel, die sinds vorige week gesloten is.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

fanshop opening binnenwegplein clubwinkel coolsingel fanhop kuip onderkomen prominente shop thuisshirt trainingslijn verrichten vestiging vierkante

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.125 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado arnesen barcelona bestlander bommel capaciteit corona danall dood dumfries economie feyenoordopnummer hanegem hassel ihattaren kabinet kluivert lucht malen nederland prik pvv quarantaine ramesoe rutte slot uefa vvd willykment