Transparent
Inloggen
Sluiten

'Kuyt waagt tevergeefs nog een poging bij Vilhena'

1 juni 2016 06:48

Dirk Kuyt heeft volgens Voetbal International tevergeefs nog een nieuwe poging bij Tonny Vilhena gewaagd om de middenvelder voor de club te behouden. Nadat Feyenoord het nieuws van de definitieve breuk naar buiten had gebracht, nam de aanvoerder contact op met Vilhena, zo schrijft het voetbalblad. Volgens VI is dat een typisch voorbeeld hoe stuurloos de club nu is.

"Deze keer was het Dirk Kuyt die een poging waagde. 'Valt er nog te praten', vroeg Kuyt. 'Altijd', antwoordde het kamp van de middenvelder, maar daarna werd het stil', zo stelt het voetbalblad. Vilhena sprak onder meer uitgebreid met Inter en zou deze week in Maassluis nog een andere Zuid-Europese topclub ontvangen voor gesprekken.

Meer: Voetbal International




Tags

kuyt vilhena poging tevergeefs voetbalblad waagt gewaagd inter maassluis waagde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.409 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese kraaij krabbendam liverpool middenveldert milambo schreuder slot timber wehave willykment xabi yoda