Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord definitief naar Oostenrijk, Anderlecht tegenstander tijdens trainingskamp

31 mei 2016 12:26 - Feyenoord.nl

Evenals vorig jaar gaat Feyenoord komende zomer op trainingskamp naar Oostenrijk. De selectie van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst zal van maandag 11 juli tot en met zaterdag 16 juli verblijven in Bad Waltersdorf, een plaats in de nabijheid van Graz.

De trainingen die Feyenoord in Oostenrijk afwerkt, zullen grotendeels besloten zijn voor pers en publiek. Zodoende kan het team in alle rust verder toewerken naar de start van het seizoen 2016-2017, dat voor Feyenoord officieel van start gaat met het duel om de Johan Cruijff Schaal op zondag 31 juli. Informatie over de toegankelijkheid van de trainingen wordt zodra bekend gecommuniceerd via deze website en het officiële Twitter-kanaal van de club.

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen zal Feyenoord in Oostenrijk ook twee oefenwedstrijden spelen, welke toegankelijk zijn voor publiek. Een van deze wedstrijden is tegen het Belgische Anderlecht. De tweede tegenstander is op dit moment nog niet bekend.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

oostenrijk anderlecht trainingskamp bronckhorst gecommuniceerd graz kanaal nabijheid toegankelijk toegankelijkheid toewerken waltersdorf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment