Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Gobbel presenteert biografie

26 mei 2016 06:33 - Feyenoord.nl

In het bijzijn van onder meer zijn oud-trainers Frans Bouwmeester, Wim Jansen, Leo Beenhakker en Piet de Visser heeft voormalig Feyenoord-verdediger Ulrich van Gobbel woensdagmiddag in een Rotterdams restaurant zijn biografie gepresenteerd.

De huidige specialistentrainer van Feyenoord Academy vertelt in het boek Uli! Uli!, dat is geschreven door journalist Jules van der Wardt, onder meer uitgebreid over zijn jaren bij Feyenoord. Van Gobbel droeg van 1990 tot 1996 en van 1997 tot 2002 het Feyenoord-shirt.

Van Gobbel vertelde tijdens de boekpresentatie dat hij in eerste instantie weinig trek had om zijn levensverhaal te laten opschrijven. ‘Ik ben overgehaald om toch mijn verhaal te vertellen en achteraf ben ik blij dat ik dat gedaan heb’, vertelde de geëmotioneerde oud-international, die in het boek ook uitgebreid ingaat op de roerige periode na zijn actieve carrière.

De eerste exemplaren van het boek overhandigde Van Gobbel aan zijn oud-trainers Frans Bouwmeester, Wim Jansen, Leo Beenhakker en Piet de Visser, die allen ook zelf een bijdrage leverden aan het boek.

Aansluitend aan de presentatie nam Van Gobbel de tijd om het boek te signeren voor alle geïnteresseerden.

De biografie ‘Uli! Uli! – Ulrich van Gobbel zwijgt niet meer’ is vanaf vandaag verkrijgbaar.


Meer op Feyenoord.nl
Tags

gobbel boek biografie uli beenhakker bouwmeester jansen leo ulrich visser aansluitend academy bijzijn boekpresentatie exemplaren geemotioneerde geinteresseerden jules levensverhaal opschrijven overgehaald restaurant roerige rotterdams signeren specialistentrainer wardt zwijgt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.693 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane azzouzi backje bae biden carranza containers dahl democraten dest eredivisie fight gijs hadj hancko kraaij kuip moussa nadje priske smal socrates traore trump ueda vance walemark wieffer willykment