Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging: Verdonk op huurbasis naar PEC Zwolle

24 mei 2016 20:07

PEC Zwolle heeft zojuist officieel bevestigd Calvin Verdonk voor een jaar te huren van Feyenoord. De aanvoerder van Jong Feyenoord heeft in Rotterdam nog een contract tot medio 2020.

"Voor Calvin is het belangrijk dat hij volgend seizoen speelminuten gaat maken op het hoogste niveau", zegt technisch directeur Martin van Geel op Feyenoord.nl. "Wij geloven in zijn kwaliteiten, hij heeft bij ons niet voor niets een contract tot 2020, maar hij had het afgelopen seizoen te maken met veel concurrentie op de posities waarop hij uit de voeten kan. PEC Zwolle is een club waar Calvin zich verder kan ontwikkelen. We vertrouwen erop dat hij in de zomer van 2017 met veel eredivisie-ervaring terugkeert in De Kuip."

Technisch directeur Gerard Nijkamp van PEC Zwolle over de komst van de verdediger: "Met de komst van Calvin vullen we de vacature op onze linksback-positie in. Calvin heeft een groot speelinzicht en is een energieke verdediger, die ook nog eens de aanval durft te zoeken. Het is een speler met veel talent, die het Eredivisie-podium nodig heeft om zich verder te ontwikkelen."




Tags

pec verdonk eredivisie gerard jong kuip nijkamp speelinzicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda