Transparent
Inloggen
Sluiten

FSV De Feijenoorder de naam van de nieuwe supportersvereniging

23 mei 2016 23:43 - Feyenoordnet.nl

FSV De Feijenoorder, dat wordt de naam van de nieuwe supportersvereniging. Op 3 mei werd bekend dat de Feyenoord Supportersvereniging en Vereeniging De Feijenoorder de intentie hebben om de handen in één te slaan en verder te gaan als één vereniging voor en door alle Feyenoordsupporters.

Binnenkort organiseren beide verenigingen een Bijzondere Algemene Ledenvergadering (BALV). Op deze vergadering leggen ze het samengaan aan de leden voor en worden alle vragen beantwoorden. Leden ontvangen binnenkort een uitnodiging en agenda.

Waarom?
Beide verenigingen werken al jaren intensief samen. Vaak, maar zeker niet alleen, bij sfeeracties. We zien daarbij steeds vaker dat onze ideeën, behoeften van onze leden en werkwijze naar elkaar toe groeien en elkaar versterken. Bovendien willen beide verenigingen de saamhorigheid onder supporters vergroten. Twee verenigingen voelt dan tegenstrijdig aan. We zijn ons er zeer van bewust dat Feyenoordsupporters in allerlei vormen voorkomen. Dat is juist ook de kracht van het legioen. We gaan ons inzetten om deze eigenschap te behouden en er voor iedere supporter te zijn.

Omdat we tot dit seizoen als twee aparte verenigingen te werk gingen, stuitten we regelmatig op organisatorische problemen bij sfeeracties. Ook richting Feyenoord leidde dit tot onnodige verwarring.
Langzamerhand werd het voor beide verenigingen duidelijk dat, als we verder willen groeien, supporters meer willen bieden en supporters beter willen ondersteunen, samengaan voor alle supporters de beste opties is.

Meer: Feyenoordnet.nl

Meer op Feyenoordnet.nl




Tags

verenigingen feijenoorder supportersvereniging fsv feyenoordsupporters samengaan sfeeracties balv beantwoorden behoeften eigenschap feyenoordnet legioen organisatorische saamhorigheid stuitten tegenstrijdig vereeniging verwarring

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.434 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki