Transparent
Inloggen
Sluiten

'Interesse Feyenoord voor Kim, Lee en Kim'

1 december 2002 12:23

Verslaggever: K

Waar Feyenoord de concurrentie van PSV voor Ji-sung Park lijkt te verliezen daar gaat de club volgens Koreaanse media opnieuw de strijd aan met PSV voor de transfers van andere Koreaanse spelers. Op het moment dat Rob Baan bij Feyenoord TV liet weten interesse te hebben in twee Koreanen kwamen Koreaanse kranten met hun verhalen uit. Tegen Sportschosun and Hankooki liet de jonge Dong-hyun Kim weten naast de interesse van PSV (zie PSV Netwerk) ook interesse van Feyenoord te hebben ontvangen. 'Feyenoord heeft ook contact opgenomen met mijn ouders. We zullen de aanbiedingen met elkaar vergelijken'.

Tijdens het gesprek van Guus Hiddink met de ouders van Kim werd duidelijk dat een stage bij PSV er niet inzit vanwege vanwege een trainingskamp van het nationale elftal U20 dat zich voorbereid op het WK in de Verenigde Arabische Emiraten. 'We hebben PSV gevraagd hem tijdens dat WK te volgen. In de lente zullen we met PSV om de tafel gaan zitten' aldus de vader van de jonge speler die voor de Hanyang University uitkomt en nog niet in de professionele Koreaanse League (zie website)

Ook Chun-soo Lee zou nadrukkelijk e staan van de Rotterdammers. Lee heeft echter verplichtingen met diverse makelaars en de verwachting is dat hij pas volgend seizoen uit Korea kan vertrekken. (zie Zie PSV Netwerk. 'Lily' Lee was overigens vorige week ??n van de meest opvallendste spelers in het duel van Zuid-Korea tegen Brazili?. De Braziliaanse bondscoach Zagallo noemde hem de meest indrukwekkende speler van het veld die avond. Robert Carlos had ook lovende woorden: 'die nr 14 speelde indrukwekkend. Zijn snelheid en kracht is uitstekend'. Door Sportsseoul werd hij verkozen tot 'Rookie of the Year'.

Profiel Lee: FIFA

Websites over Lee:
http://leechunsoo.wo.to/
http://2000su14.wo.to/

De Koreaanse krant Hot meldt in een artikel over de interesse van Rob Baan voor Nam-il Kim. Nam-il Kim is de meest ervaren speler waar Feyenoord interesse voor zou hebben. Hiddink zou vlak na zijn komst bij PSV interesse hebben voor de Koreaan. Al snel schoof Hiddink de interesse zelf terzijde omdat hij te duur zou zijn voor PSV. Afgelopen week kwam er in de media dat de makelaar van Nam-il Kim toch weer mogelijkheden zag en contact zou hebben opgenomen met PSV.

De middenvelder is razendpopulair, hetgeen ook te zien is aan d e talloze sites op internet:

Offici?le website: http://kimnamil.intizen.com/

http://www.middlehunter.co.kr/

http://knikorea.wo.to/

http://kimnamil.pe.kg/

htttp://5namil.com/

http://www.nicekim.lil.to

http://ya-namil.com/

http://namiri.com

http://nonstop.lil.to/

http://masazi.x-y.net/home.html

Meer op




Tags

kim lee hiddink baan kimnamil korea lil namil brazili carlos chun dong emiraten fifa hankooki hanyang hot htttp hyun intizen inzit knikorea koreaan koreanen leechunsoo lily makelaar makelaars masazi middlehunter namiri nicekim nonstop opvallendste park razendpopulair rookie schoof soo sportschosun sportsseoul stage sung talloze terzijde trainingskamp university websites year zagallo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg