Transparent
Inloggen
Sluiten

Zomerse omstandigheden bij training in De Kuip

11 mei 2016 20:07 - Feyenoord.nl

Een strakblauwe lucht, warme zon en perfecte grasmat. De omstandigheden waren woensdag optimaal voor de selectie van Feyenoord, die in De Kuip de tweede training van deze week afwerkte.

De spelers op het veld vermaakten de tientallen toeschouwers op de tribune vooral tijdens de partijspelen. De supporters zagen meer dan eens snelle combinaties en fraaie doelpunten. Zo scoorde Dirk Kuyt met een subtiel boogballetje, mikte Jens Toornstra de bal kiezelhard in de kruising, was Jari Schuurman trefzeker met zijn linker en was de afronding van Bilal Basaçikoglu na een solo dik in orde.

Gescoord werd er ook tijdens een strafschoppenserie, waarmee de training na zo’n anderhalf uur ten einde kwam. Morgen (donderdag) melden de Feyenoorders zich wederom op het veld van De Kuip. De oefensessie begint dan om 11:00 uur en is vrij toegankelijk voor publiek.

Meer op Feyenoord.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

kuip zomerse afronding afwerkte basacikoglu bilal boogballetje combinaties fraaie jari kiezelhard kruising kuyt linker lucht mikte oefensessie partijspelen schuurman solo strafschoppenserie strakblauwe subtiel toegankelijk toeschouwers toornstra trefzeker vermaakten zon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.070 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aeb afschieten arnesen bozenik conteh diemers dynamiek eredivisie erkennen fer geertruida haps heerenveen irak joey joh kuijt linssen malacia ramesoe rijnmond slot til toornstra trauner vakkiek veerman willykment