Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoorders winnen met Oranje onder 17

9 mei 2016 16:10 - Feyenoord.nl

Oranje Onder 17 heeft tijdens het EK in Azerbeidzjan de tweede groepswedstrijd met 0-1 gewonnen van Italië. Feyenoord-spits Dylan Vente speelde een belangrijke rol in de overwinning. Hij was vlak voor de tijd de aangever bij de enige treffer van de wedstrijd, die gemaakt werd door Che Nunnely. Naast Vente hadden ook de Feyenoorders Tyrell Malacia, Jordy Wehrmann en Tahith Chong een basisplaats.

De overwinning was meer dan welkom voor Oranje Onder 17, want afgelopen vrijdag ging de eerste groepswedstrijd tegen Spanje met 2-0 verloren. Met drie punten uit twee duels staat de ploeg van coach Kees van Wonderen nu op de tweede plaats in de poule, achter Spanje.

Komende donderdag staat het laatste groepsduel op het programma. Het nog puntloze Servië is dan de tegenstander. Alleen de groepswinnaar plaatst zich voor de halve finales.

Meer op Feyenoord.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

oranje groepswedstrijd vente aangever azerbeidzjan che chong groepsduel groepswinnaar malacia nunnely plaatst puntloze tahith tyrell wehrmann wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat afwijkende alireza aursnes bijlow coolen danall dessers dirkteur edirin geertruida gelul hallelujah heerenveen hype joey kokcu linssen mischien opdoeken oranje perse schmidt senesi slot til trauner vakkiek veerman