Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wil broertje Kalou en Kikuchi contracteren; interesse in 2 Koreaanse talenten

30 november 2002 17:43

Verslaggever: K

Rob Baan liet in het programma Feyenoord TV weten bezig te zijn om Salamon Kalou, het jongere broertje van Bonaventura, te contracteren. De jonge spits maakte in de zomer veel indruk tijdens een lange stage bij Feyenoord. Momenteel revalideert hij bij Feyenoord van een kruisbandblessure. Naast de onzekerheid over het herstel is er bij de ontractonderhandelingen nog enige onduidelijkheid over de eigendomsrechten vand e jonge spits.

Baan liet bij Feyenoord TV verder weten in Korea en Japan een aantal wedstrijden beken te hebben. In Korea zag hij daar twee grote talenten in wie hij zeker interesse heeft om naar Rotterdam te halen. Verder sprak hij met de Koreaanse bond en de Koreaanse bondscoach om de verhoudingen te verbeteren in de hoop in de toekomst goede afspraken te maken dat Song niet voor alle wedstrijden hoeft af te reizen.

In Japan sprak hij met de Japanse (rechter en centrale) middenvelder Kikuchi. Baan liet weten dat Feyenoord de 18-jarigemiddenvelder al een paar jaar volgt. Hij zal nu naar Rotterdam komen voor een kennismakingsstage. feyenoord hoopt hem dan definitief te kunnen overhalen een contract te ondertekenen.

Meer op




Tags

baan broertje contracteren kalou kikuchi japan korea beken bonaventura eigendomsrechten jarigemiddenvelder jongere kennismakingsstage onduidelijkheid ontractonderhandelingen onzekerheid revalideert salamon song stage vand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda