Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Feyenoord - FC Utrecht

30 november 2002 11:57

Verslaggever: K

Feyenoord speelt zondagmiddag om 14.30 uur in de Kuip de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Roelof Luinge. Naast het feit dat Feyenoord zal moeten winnen om aan te blijven haken bij nummer twee PSV, is dat ook van belang om de tegenstander zelf af te schudden. FC Utrecht staat op de vierde plaats met slechts 3 punten achterstand op Feyenoord. De Rotterdammers hebben wel een veel beter doelsaldo.

Bert van Marwijk kan opnieuw niet beschikken over Zoetebier, Lodewijks en Graafland. Hij zal het moeten doen met L'Ami in de goal en Bas van Wegen op de bank. De A1-speler kreeg rood in het tweede, maar deze schorsing geldt niet voor het eerste elftal. Collen, Van Haaren, Van Hooijdonk, Leonardo en Smolarek ontbreken ook wegens blessures. Verder keert Kees van Wonderen zo goed als zeker terug in het elftal na zijn blessure.

Van Marwijk zal in zijn basiselftal nauwelijks wijzigingen aanbrengen zo is de verwachting, al begint de Chileen Pardo wel nadrukkelijker op de deur te kloppen. Bombarda krijgt als aanspeelpunt de voorkeur boven Bonaventura Kalou.

Vermoedelijke opstelling: L?Ami, Song, Van Wonderen, Paauwe, Rzasa, Emerton, Bosvelt, Ono, Lurling, Buffel en Bombarda.

FC Utrecht kreeg vrijdag een grote tegenslag te verwerken. Karim Touzani brak zijn scheen- ?n kuitbeen en zal de komende maanden ontbreken in het elftal van de huidige nr. 4. Daarnaast ontbreken Van Mol en de Finse spits Roiha wegens blessures.

Meer op




Tags

utrecht ami bombarda marwijk voorbeschouwing wonderen aanspeelpunt basiselftal bonaventura bosvelt buffel chileen collen emerton graafland haaren hooijdonk kalou karim kuip kuitbeen leonardo lodewijks luinge lurling ono paauwe pardo roelof roiha rzasa scheen schudden smolarek song touzani zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda