Transparent
Inloggen
Sluiten

Openbare training in De Kuip op vrijdag en zaterdag

5 mei 2016 18:38 - Feyenoord.nl

Met een besloten training is Feyenoord vandaag (donderdag) de voorbereiding op de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen begonnen. Wie met eigen ogen wil zien hoe de selectie toewerkt naar het duel met N.E.C., dat zondag om 14:30 uur wordt gespeeld, is op vrijdag en zaterdag van harte welkom in De Kuip. Op vrijdag werkt de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst om 14:00 uur een openbare training af in het stadion, op zaterdag is dit om 10:30 uur.

De trainingen van vrijdag en zaterdag zijn vrij toegankelijk. Mensen die (een van) deze trainingen willen bezoeken, hebben via de poorten 19-24 toegang tot het stadion. Tijdens de trainingen zijn de huis- en gedragsregels van Feyenoord van toepassing, alsmede de standaardvoorwaarden van de KNVB.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

kuip bronckhorst gedragsregels knvb standaardvoorwaarden toegang toegankelijk toepassing toewerkt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg