Transparent
Inloggen
Sluiten

Aboutaleb: 'hulde voor Feyenoord fans'

26 april 2016 07:45

Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam liet tegenover Metro weten tevreden te zijn over het verloop van de bekerfinale en de huldiging op de Coolsingel. De burgemeester had complimenten voor de Feyenoord fans. "Ik hield mijn hart niet vast. Als je bang bent, doe je niet veel meer in het leven. Er is een aantal arrestaties verricht, maar die vonden met name plaats onder FC Utrecht-supporters, die na de nederlaag een zetje van de ME nodig hadden om hun bussen te vinden. Verder ben ik dolblij hoe de fans van Feyenoord zich hebben gedragen. Hulde."

Over het duel om de Johan Cruijff Schaal wilde hij nog geen uitspraak doen. "We moeten het er nog even goed over hebben, want het klimaat tussen Feyenoord en Ajax is nog niet zo goed. Zo’n beslissing maak ik niet alleen. Daar heb ik mijn collega-burgemeester van Amsterdam bij nodig, de KNVB en de politiechefs van Rotterdam en Amsterdam. Ik ga van tevoren hier niet zomaar iets over roepen."

Meer: Metro




Tags

aboutaleb hulde metro ahmed arrestaties bekerfinale coolsingel dolblij huldiging knvb politiechefs utrecht zetje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.352 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda