Transparent
Inloggen
Sluiten

FEYENOORD WINT DE KNVB BEKER!!!!

24 april 2016 19:52

Feyenoord heeft voor de twaalfde keer in haar historie de KNVB beker weten te winnen. Feyenoord was in de finale met 2-1 te sterk voor FC Utrecht.

Feyenoord had in de eerste helft veruit het meeste balbezit, een overwicht en de beste kansen. Nadat Michiel Kramer en Dirk Kuyt grote kansen op de openingstreffer hadden gemist wist Dirk Kuyt vlak voor rust de belangrijke 1-0 binnen te koppen. Na een voorzet van Kuyt kon Kramer knap vanuit een moeilijke positie in de hoek binnen koppen. FC Utrecht wist zich geen raad met het spel van Feyenoord in de eerste helft.

In de tweede helft gooide FC Utrecht het schroom van zich af. De ploeg had het beste van het spel en kwam op 1-1 via Leeuwin die een afvallende bal binnenschoot. Feyenoord moest daardoor weer aan de bak. Het duurde lang voordat Feyenoord weer echte controle had. Een kwartier voor tijd viel de bevrijdende 2-1. Elia ging op de linkerflank goed door, sneed naar binnen en schoot vervolgens via de binnenkant paal en doelman Bednarek binnen. In het vervolg kwam Feyenoord niet echt meer in de problemen, waardoor de eerste hoofdprijs sinds 2008 een feit was.




Tags

knvb kuyt utrecht kramer afvallende bednarek bevrijdende binnenkant elia gooide historie hoofdprijs leeuwin linkerflank michiel schroom sneed twaalfde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda