Transparent
Inloggen
Sluiten

Nelom: 'uiteindelijk wel tevreden met een punt'

20 april 2016 21:50

Miquel Nelom, aanvoerder bij Feyenoord bij afwezigheid van Dirk Kuyt en Karim El Ahmadi in de basis liet na afloop bij Fox Sports weten dat het gelijkspel in zijn ogen uiteindelijk wel een verdiende uitslag was. "Gezien de kansen over en weer is het gelijkspel wel een terechte uitslag. We hebben hard gewerkt voor het punt. Ik denk dat zij door slordigheden van ons op een voorsprong komen. Als wij bij het tweede doelpunt van Heracles scherper zijn, koppen we die bal gewoon weg. Maar kunnen uiteindelijk wel tevreden zijn met een punt. Dara hebben we hard voor gewerkt. We gaan met een goed gevoel naar de bekerfinale"

"Het is wel wennen om aanvoerder te zijn. Ik vind het een eer. Wie weet is dat vaker zo in de toekomst. Maar zondag is Kuyt het natuurlijk weer," aldus de linksback.
Tags

nelom kuyt ahmadi bekerfinale dara eer fox heracles karim miquel scherper slordigheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.077 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika arne balde berghuis bestlander bijlow boer bozenik brad destructief edirin hanegem herik instortingsgevaar jones jorien kermit kokcu kuijt kuip marwijk mischien nederland onzin oranje ramesoe tno visuele willykment