Jong Oranje verliest met 4-1 van Duitsland

19 november 2002 21:42

Jong Oranje heeft de vriendschappelijke interland tegen Jong Duitsland met maar liefst 4-1 verloren. Die stand werd al bij rust bereikt. PSV'er Arjen Robben zorgde na 40 minuten na een solo voor de enige treffer van het Nederlands elftal. Zijn schot werd door de Duitse doelman in eigen doel gestompt. Het was op dat moment al 3-0 voor de Duitsers. RKC'er Molhoek (aanvoerder) kreeg in de blessuretijd van de eerste helft zijn tweede gele kaart en moest dus met rood vertrekken. Namens Feyenoord stonden Van Persie en Loovens in de basis.