Transparent
Inloggen
Sluiten

Kramer opnieuw vader van een zoon

28 maart 2016 17:36 - Feyenoord.nl

Michiel Kramer had maandagmiddag een mooie primeur voor de aanwezige ‘journalisten’ op de Kids Persconferentie tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest. De spits van Feyenoord verklapte dat hij tijdens het Paasweekend voor de tweede keer vader is geworden van een zoon. Op zaterdag 26 maart om 17:55 uur kwam Dex Kramer ter wereld, het kleine broertje van de 2-jarige Jordan. Moeder Sabine en de kleine Dex maken het goed.

De primeur van Kramer leverde een groot applaus op van de aanwezige kinderen en hun ouders in de Fred Blankemeijer Perszaal. Maar de geboorte van zijn zoon was niet het enige nieuws dat de aanvaller te melden had. Hij vroeg dit weekend namelijk ook nog zijn vriendin ten huwelijk, een aanzoek dat positief werd beantwoord. Feyenoord feliciteert de familie Kramer met beide heuglijke gebeurtenissen!

Meer op Feyenoord.nl




Tags

kramer dex primeur aanzoek applaus beantwoord blankemeijer broertje geboorte heuglijke huwelijk jordan kameraadjes kids kinderen michiel paasweekend perszaal sabine verklapte voetbalfeest

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.150 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg