FEYENOORD WINT TOPPER IN EINDHOVEN

17 november 2002 15:07

Verslaggever: K

Feyenoord heeft goede zaken gedaan voor het zelfvertrouwen en voor de stand op de ranglijst. In Eindhoven won Feyenoord met 1-2 van PSV. De achterstand op PSV bedraagt daardoor nog maar 1 punt op de Eindhovenaren. Feyenoord kwam goed weg toen Temmink na 2 minuten een ogenschijnlijk zuiver doelpunt van Kezman afkeurde wegens hinderen van de keeper. Feyenoord liep vervolgens in de eerste helft verrassend naar een 0-2 voorsprong uit. In de tweede helft kwam PSV terug via Rommedahl, maar kon PSV de gelijkmaker niet meer forceren.

De live-uitzending via het Koreaanse ITV viel niet mee. Waarschijnlijk wegens overbelasting was er met anme de eerste helft nauwelijks iets te zien. Via een snelle verbinding was het in de tweede helft bij vlagen beter te volgen.