Transparent
Inloggen
Sluiten

Moeizame 3-1 zege Feyenoord op De Graafschap

19 maart 2016 21:38

Feyenoord heeft zaterdagavond in de Kuip op moeizame wijze weten te winnen van De Graafschap. Na een heel matig eerste half uur en een 0-1 achterstand werd het uiteindelijk 3-1 voor de Rotterdammers. Het betekende de vijfde zege op rij voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst.

Feyenoord begon heel matig aan de wedstrijd. De Graafschap nam het initiatief en kreeg ook mogelijkheden op de openingstreffer. Het was Pröpper die De Graafschap op voorsprong zette in de 26ste minuut. Het doelpunt schudde Feyenoord wakker. Naarmate het einde van de eerst helft naderde ging Feyenoord steeds scherper spelen. De kansen kwam er toen wel. Dichterbij een doelpunt kon Michiel Kramer niet zijn. Zijn inzet verdween voor driekwart over de doellijn. De doellijntechnologie wees uit dat het niet meer dan dat was en daarom werd er geen doelpunt toegekend. Feyenoord maakte ook aanspraak op een penalty, toen een verdediger van De Graafschap bij een schot ver van zijn lichaam hield. Bijhuis wilde echter niets weten van een strafschop.

In de tweede helft bleef Feyenoord de bovenliggende ploeg. Zonder echt goed te spelen liep de ploeg uiteindelijk naar 3-1 uit. Eerst was het Michiel Kramer die bij de eerste paal een voorzet wist binnen te tikken. Een kwartier voor tijd zorgde Eljero Elia voor de bevrijdende 2-1. Basacikoglu ging goed door, wist de bal voor de uitkomende keeper voor te geven en zag Elia binnenschieten. In de slotfase werd het ook nog 3-1 toen De Graafschap verdediger Bouma bij een corner de bal in eigen doel werkte.
Tags

graafschap elia kramer michiel aanspraak basacikoglu betekende bevrijdende bijhuis binnenschieten bouma bronckhorst dichterbij doellijn doellijntechnologie driekwart eljero kuip naarmate naderde scherper uitkomende wakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.753 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip lopez middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment