Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst over vervanging Kuyt: 'ben er nog niet helemaal uit'

18 maart 2016 13:32

Door de schorsing van Dirk Kuyt zal Giovanni van Bronckhorst noodgedwongen iets moeten wijzigen aan zijn winnende basis van de afgelopen weken. "We missen morgen Kuyt door schorsing, een speler met ervaring. Maar we kunnen deze schorsing opvangen," zo opende de Feyenoord coach zijn persconferentie vrijdagmiddag. "Het vertrouwen is groeiende binnen het team na de afgelopen wedstrijden. Morgen moeten we daar goed vervolg aan geven."

De verwachting is dat Jens Toornstra achter de spits gaat spelen en Bilal Basacikoglu op de rechterflank terechtkomt. Het is de meest logische oplossing. "Al ben ik er nog niet helemaal uit," aldus de Feyenoord coach, die complimenten had voor Basacikoglu. "Ik ben blij met Bilal. Met hem hebben we meer diepte in ons spel en meer snelheid voorin. Daarmee kan hij beslissend zijn. Hij heeft al aantal keren zijn waarde bewezen, maar moet constanter worden. We zijn daar mee bezig en dat gaat steeds beter."





Tags

kuyt bronckhorst basacikoglu bilal noodgedwongen rechterflank terechtkomt toornstra

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer