Transparent
Inloggen
Sluiten

El Ahmadi in definitieve selectie Marokko

15 maart 2016 12:24 - Feyenoord.nl

Karim El Ahmadi is door de Marokkaanse voetbalbond opgeroepen voor de komende twee interlands van de nationale ploeg. De 31-jarige middenvelder behoort tot de selectie die het op zaterdag 26 (uit) en dinsdag 29 maart (thuis) opneemt tegen Kaapverdië.

Beide interlands zijn kwalificatiewedstrijden voor de Afrika Cup in 2017. El Ahmadi won met Marokko in de kwalificatiereeks tot dusver beide duels. In juni 2015 was de ploeg te sterk voor Libië (1-0), terwijl in september Sao Tomé met 0-3 werd verslagen.

Ook Kaapverdië wist beide duels te winnen. De winnaar van de groep (die bestaat uit vier landen) plaatst zich voor de Afrika Cup 2017, die plaatsvindt in Gabon.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

ahmadi marokko afrika kaapverdie gabon karim libie plaatst plaatsvindt tome

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda