Transparent
Inloggen
Sluiten

Maandag onderzoek blessure Kongolo in ziekenhuis [update]

13 maart 2016 16:40

Na een uur spelen moest Terence Kongolo geblesseerd van het veld. Het leek op het oog om een hamstringblessure te gaan. De verdediger had dusdanig veel last dat hij per brancard naar de kleedkamer werd gebracht. De ernst van de blessure is nog onduidelijk.

Ook Dirk Kuyt ging met een blessure van het veld. 'Hij kreeg in de eerste helft al een flinke schop en ging steeds moeilijker lopen,' aldus Giovanni van Bronckhorst in een reactie op de wissel van de aanvoerder.

[Update] Over de blessure van Kongolo is volgens Van Bronckhorst nog niets te zeggen. De verdediger wordt morgen onderzocht in het ziekenhuis.


Tags

kongolo bronckhorst brancard kuyt terence

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.215 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat akzekup arkazan assaidi azarkan beek botteghin bozenik bryan eredivisie fer feyenoordopnummer fortuna geheid guzzie hanegem haps jong karsdorp kokcu kuytebijter larsson linksbuiten linssen narsingh opbouw realist sinisterra socrates