Transparent
Inloggen
Sluiten

29 november uitspraak in zaak tegen Feyenoord en Van den Herik

15 november 2002 20:20

Verslaggever: K

Vrijdag 29 november om 13.00 uur zal de rechtbank een uitspraak doen in de zaak van de FIOD tegen Feyenoord en Feyenoord voorzitter Jorien van den Herik. Vrijdag was de laatste dag van de terechtzitting. Van den herik en de advocaten gingen vandaag nog eens fel van leer tegen het Openbare Ministerie. Van den Herik liet weten geen idee te hebben wat hij fout heeft gedaan en wat hij anders gedaan zou moeten hebben. Hij voelt zich ernstig beschadigd en voor het leven getekend. Tegen Van den Herik is een jaar cel geeist waarvan 6 maanden voorwaardelijk, tegen feyenoord een geldboete van 1,13 miljoen euro.

Meer:

Feyenoord.nl: Van den Herik doet aanval op Officier van Justitie
ANP: Van den Herik: Wat heb ik toch fout gedaan?

Meer op




Tags

herik advocaten anp cel fiod jorien justitie officier rechtbank terechtzitting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.443 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda