Transparent
Inloggen
Sluiten

Elia en clubleiding woensdag in gesprek over incident: 'heb niemand aangeraakt'

8 maart 2016 19:34 - Feyenoord.nl

Eljero Elia sluit woensdagochtend nog niet aan bij de groepstraining van Feyenoord. De aanvaller komt in de loop van de dag wel naar de club, maar dient zich dan eerst te melden bij de leiding voor een gesprek naar aanleiding van zijn aanhouding door de politie. Hiertoe is besloten om te zorgen dat de staf en selectie woensdag in alle rust kunnen beginnen aan de voorbereiding op de uitwedstrijd van komende zondag tegen Vitesse.

Eljero Elia moest zich maandag op het politiebureau melden om te worden verhoord naar aanleiding van een voorval in Rotterdam, afgelopen donderdagavond na de gewonnen bekerwedstrijd tegen AZ. De aanvaller mocht daar dinsdagmiddag weer vertrekken.

Elia reageerde zelf via Twitter. "Jullie komen snel achter de waarheid. Eén ding: ik heb niemand aangeraakt."


Meer op Feyenoord.nl




Tags

elia aangeraakt eljero aanhouding groepstraining politiebureau verhoord vitesse waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.473 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave