Transparent
Inloggen
Sluiten

RKC en FC Den Bosch krijgen voorkeurspositie bij Feyenoord talenten die klaar zijn voor Jupiler League

1 maart 2016 08:43

Martin van Geel liet gisteren tegen het Eindhovens Dagblad weten dat RKC en FC Den Bosch een voorkeurspositie met Feyenoord hebben afgesproken omtrent het laten rijpen van talenten in de Jupiler League. Het gaat om spelers van Feyenoord onder 19 die aan het eind van het seizoen wel een contract krijgen, maar voor hun ontwikkeling het beste in de eerste divisie kunnen spelen.

"Ze sluiten met hun opleidingsfilosofie en manier van spelen aan bij de denkwijze van Feyenoord. Maar we sluiten geen clubs zomaar uit. Wil een club uit de eredivisie één van die talenten huren, dan kan dat zelfs een meerwaarde zijn. De talenten beslissen uiteindelijk zelf aan welke club ze eventueel verhuurd worden," aldus Van Geel in een reactie. Het moet voor Feyenoord een gat dichten tussen de A1 en Feyenoord 2 waarin Feyenoord voornamelijk de reserves van het eerste speeltijd geeft.




Tags

jupiler rkc voorkeurspositie denkwijze eredivisie opleidingsfilosofie reserves rijpen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda