Transparent
Inloggen
Sluiten

Advocaat niet meer op trainingsveld bij Feyenoord

25 februari 2016 07:15 - Telegraaf.nl

Dick Advocaat zal bij Feyenoord niet meer op het trainingsveld verschijnen, zo meldt de adviseur zelf tegenover De Telegraaf. De technische staf zou er de voorkeur aan geven om zonder de aanwezigheid van de oud-bondscoach op het veld de selectie te blijven leiden. De rol van Advocaat zal nu verder beperkt blijven tot een eenmalige praatsessie per week.

Volgens Advocaat was het belangrijk om er de eerste dagen even dicht op te zitten om de werkwijze van de technische staf te kunnen bekijken: "Het lijkt me logisch dat je gaat kijken hoe Giovanni traint, hoe hij communiceert met de spelersgroep en hoe de verhoudingen liggen als je hulp wordt ingeroepen. Maar Giovanni is hoofdtrainer van Feyenoord en bepaalt wat er gebeurt. Hij maakt zijn eigen keuzes en dus ook de opstelling."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

advocaat aanwezigheid communiceert eenmalige ingeroepen praatsessie telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.395 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game gimenez hancko kloese lien middenveldert nha slot stengs tai thao timber tin truc tuyen viet wieffer zerrouki