Transparent
Inloggen
Sluiten

Emotionele Elia: 'goede vriend doodgeschoten'

21 februari 2016 19:57 - Metro

Eljero Elia ging na afloop huilend van het veld. Het gelijkspel en zijn misser vlak voor tijd waren niet de enige reden, zo gaf hij aan tegenover Metro. Afgelopen dinsdag werd een goede vriend van hem doodgeschoten. "We zaten vroeger bij elkaar in de klas, we hebben zo veel met elkaar meegemaakt. Ik kon vroeger vanuit mijn slaapkamer in zijn slaapkamer kijken. Hij heeft twee kinderen achtergelaten. Dat zit ook in mijn hoofd. Het enige dat ik kan doen is zo goed mogelijk afscheid nemen en zijn familie steunen. Zijn broer en zijn moeder hopen altijd dat ik een goede wedstrijd speel, het zijn goede vrienden."

Meer van Elia: Metro

Meer op Metro




Tags

elia doodgeschoten metro slaapkamer eljero huilend kinderen klas misser

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda