Transparent
Inloggen
Sluiten

Woensdag dient racismezaak Feyenoord bij CAS

16 februari 2016 17:46 - RTV Rijnmond

De zaak tussen Feyenoord en de UEFA bij het CAS dient woensdag in Lausanne, zo meldt RTV Rijnmond. De Rotterdammers gaan de beschuldiging van racisme daar aanvechten. Feyenoord ontkent met klem dat de opblaasbare banaan een teken van racisme is. In de rechtszaak vecht Feyenoord de 50.000 euro boete en de wedstrijd zonder publiek aan die het heeft gekregen van de UEFA wegens racisme. Ook zit er nog een voorwaardelijke straf van 50.000 euro boete en een wedstrijd zonder publiek verbonden aan het hoger beroep. Feyenoord is bij het hoogste orgaan in beroep gegaan omdat de club absoluut niet geassocieerd wil worden met racisme.

Meer: RTV Rijnmond

Meer op RTV Rijnmond




Tags

racisme cas beroep racismezaak rijnmond uefa aanvechten banaan beschuldiging klem lausanne opblaasbare rechtszaak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.454 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda