Transparent
Inloggen
Sluiten

Zeven nederlagen op rij ....... 3-1 in Zwolle

14 februari 2016 16:22

Feyenoord heeft zondagmiddag in Zwolle de zevende nederlaag op rij opgelopen. De ploeg slaagde er niet in zich te herpakken en was uiteindelijk vrij kansloos in Zwolle.

Het was de thuisploeg die na een kwartier op voorsprong kwam. Veldwijk liet doelman Vermeer kansloos en zorgde daarmee voor de 1-0. Feyenoord zakte vervolgens helemaal in. PEC had de kansen om de wedstrijd al in de eerste helft te beslissen. De ploeg liet dat na en gaf vervolgens Feyenoord in de slotfase van de eerste helft de kans om langszij te komen. Het was Sven van Beek die van dichtbij de gelijkmaker kon maken. Feyenoord kreeg op slag van rust ook nog de kans op 1-2, maar dat zou teveel van het goede zijn geweest.

De gelijkmaker had Feyenoord wat vertrouwen gegeven, zo bleek ook bij aanvang van de tweede helft. Al na vijf minuten ging het desondanks mis. Het was opnieuw Veldwijk die profiteerde van slecht verdedigen van Van Beek en voor de 2-1 zorgde. Feyenoord moest daardoor weer helemaal opnieuw beginnen. De ploeg probeerde het wel en kreeg onder andere via Basacikoglu de kans op de gelijkmaker. Naarmate het einde naderde moest Feyenoord steeds meer risico's gaan nemen. PEC profiteerde daar uiteindelijk van. Eerst was het Ehizibue die bijna letterlijk op de doellijn een bal er niet in wist te krijgen. Even later zorgde hij zelf uiteindelijk wel voor de 3-1 en daarmee de beslissing in de wedstrijd.
Tags

beek pec veldwijk aanvang basacikoglu doellijn ehizibue langszij naarmate naderde slaagde vermeer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.601 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats mls oekraine orban oussama poetin priske smal socrates trump twente westen wieffer willykment