Transparent
Inloggen
Sluiten

BEELDEN PSV - FEYENOORD LIVE VIA INTERNET

12 november 2002 11:04

Verslaggever: K

Afgelopen week werden wij weer getipt over een buitenlandse zender die de beelden van de klassieker PSV - Feyenoord live over internet zal laten zien. De zender bevestigde ons inmiddels dat ze die wedstrijd zal uitzenden en net als haar andere uitzendingen de beelden ook via internet zal laten zien. Ze kunnen echter geen garanties geven over de kwaliteit van de beelden als er veel kijkers zijn. Later deze week zullen wij verdere details geven over benodigde software en de juiste adressen.

Het gaat om de Koreaanse zender ITV welke afgelopen week een contract tekende met Feyenoord over het uitzenden van alle competitie en UEFA Cup wedstrijden van Feyenoord. Hoewel daar de internetrechten ongetwijfeld niet onder vallen, liet de zender ons weten de wedstrijd net als al haar uitzendingen via internet uit te zenden. Wij zijn heel benieuwd.

Een DIRECTE link naar de tv-uitzending
(je kunt ook via de website linksboven op 'On Air' drukken.

Eerder zond de Koreaanse zender iMBC diverse Champions League wedstrijden van Feyenoord uit via internet. Met name kijkers met een snelle verbinding waren toen erg tevreden over de kwaliteit.

Meer op




Tags

zender adressen benodigde garanties getipt internetrechten itv klassieker software uefa uitzending zenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.448 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul jacobs kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda