Transparent
Inloggen
Sluiten

Irritatie bij Koeman over rancune bij oud-trainers Feyenoord

6 februari 2016 15:54

Ronald Koeman heeft zich in de Telegraaf geïrriteerd uitgelaten over de houding van Mario Been en Gertjan Verbeek in de media ten opzichte van Feyenoord. "Die staan niet los van rancune. Het is bij Feyenoord belangrijk dat het rustig blijft in deze periode. Ik volg Feyenoord nog intensief omdat het mijn oude club is. Ik heb nog veel contact met Gio en ik weet dat hij de steun van de clubleiding heeft. Daarom stoort het me verschrikkelijk dat andere oud-trainers, zoals Mario Been en Gertjan Verbeek, overal op tv en in interviews vertellen wat er allemaal wel niet aan de hand is en wie de schuldige is."

"Als je zelf trainer bent geweest of nog bent in het profvoetbal, weet je wat dit bij Feyenoord teweegbrengt en moet je je afvragen of het wel correct is om overal maar je mening te verkondigen over spelers en de club waar je zelf werkzaam bent geweest. Het grote publiek ziet bovendien dat dit niet los staat van rancune."




Tags

rancune koeman gertjan irritatie verbeek gio schuldige telegraaf teweegbrengt uitgelaten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer