Transparent
Inloggen
Sluiten

D66 oppert gezamenlijk stadion voor Feyenoord, Sparta en Excelsior

3 februari 2016 18:02 - Algemeen Dagblad

Het Rotterdamse D66 raadslid Jos Verveen bracht woensdag bij de commissievergadering over het Stadionpark de optie op tafel om Feyenoord, Sparta en Excelsior allen in het nieuw te bouwen stadion te laten spelen. "Want het is economisch gezien best gek dat elke club in Rotterdam zijn eigen thuisbasis heeft waar maximaal eens in de twee weken wordt gespeeld," zo vindt hij. "Ik snap dat dit onderwerp gevoelig ligt bij de verschillende partijen. Als ze het niet willen, dan houdt het natuurlijk op. Maar als ze überhaupt niet openstaan voor medegebruik, hoeven ze ook niet meer bij de stad aan te kloppen om bij te springen."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

excelsior sparta oppert commissievergadering economisch medegebruik raadslid stadionpark thuisbasis verveen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.357 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda