Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuw dieptepunt met 5e nederlaag op rij: 0-2 tegen ADO

31 januari 2016 16:19

De sportieve crisis van Feyenoord in januari kent een nieuw dieptepunt. De ploeg verloor voor de vijfde keer op rij, dit keer met 0-2 thuis tegen ADO Den Haag. Nog nooit eerder kwam dat voor in de historie van de club in competitieverband.

Feyenoord toonde zich in De Kuip als ene ploeg zonder zelfvertrouwen. De ploeg slaagde er daarom niet in veel te creëren. Tegenstander ADO bleef heel rustig en sloeg op de juiste momenten toe. Vlak voor rust kwam ADO op voorsprong toen voormalig Feyenoord jeugdspeler Janssen een door Havenaar teruggekopte bal kon binnenschieten. Dirk Kuyt was vervolgens dicht bij de gelijkmaker, maar zijn kopbal ging net naast.

Na rust zette Feyenoord wel druk op ADO, maar kon het niet al te veel kansen creëren. Op de counter was ADO een stuk trefzekerder. Bij een van de spaarzame kansen was het een andere voormalig jeugdspeler Zuiverloon die voor de 0-2 zorgde. Feyenoord probeerde het daarna nog wel en kreeg onder andere via Kuyt nog een kans, maar de ploeg had niet het echte geloof dat het tij nog gekeerd kon worden.




Tags

ado dieptepunt jeugdspeler kuyt binnenschieten counter havenaar historie janssen kuip slaagde spaarzame teruggekopte trefzekerder zuiverloon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda