Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord in vrije val: 1-2 nederlaag tegen Heerenveen

28 januari 2016 22:36

Feyenoord lijkt in een regelrechte vrije val terechtgekomen te zijn. De ploeg verloor donderdag voor de vierde keer op rij. Vijf duels op rij wist de ploeg al niet te winnen. In de Kuip was Heerenveen met 1-2 te sterk. Op die zege was niet al te veel af te dingen.

Feyenoord begon goed aan de wedstrijd. Het eerste kwartier speelde de ploeg heel behoorlijk en had het de nodige creativiteit. Naarmate de eerste helt vorderde kwam Heerenveen beter in de wedstrijd en sloeg de onzekerheid toe bij Feyenoord. Dat leidde in de 39ste minuut voor de openingstreffer. Veerman kon op aangeven van Larsson binnenwerken.

In het vervolg kreeg Heerenveen de kansen om het duel definitief te beslissen. Kenneth Vermeer hield zijn ploeg diverse malen in de race. 20 minuten voor tijd gloorde er weer wat hoop in de Kuip. Aanleiding was een - fantastische - omhaal van Anass Achahbar, waarmee hij zijn eigen kans en doelpunt creëerde. Met de gelijkmaker was er weer hoop op een ommekeer van Feyenoord. De ploeg ging voor de winst, maar in de slotfase werd Heerenveen toch weer gevaarlijk. Uit een van die mogelijkheden was het Van den Berg die de bal in de verre hoek prikte, onhoudbaar voor Vermeer. Vilhena was nog dichtbij, maar zijn vrije trap belandde op de lat en kon een nederlaag niet voorkomen.




Tags

heerenveen val kuip vermeer achahbar berg binnenwerken creeerde gloorde helt larsson malen naarmate onhoudbaar onzekerheid prikte veerman vilhena vorderde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot bizar eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes minteh praag religie rvc slot sobat stengs sugawara timber ueda vertekent volkslied wieffer willykment yoda zerrouki