Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Feyenoord - FC Zwolle

9 november 2002 09:56

Verslaggever: K

Zondagmidag om 14.30 uur staat in De Kuip de competitiewedstrijd tegen de debutant in de Eredivisie FC Zwolle op het programma. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Fred Sterk. Het duel is bijna uitverkocht. Alleen aan de kassa's van de Kuip worden vandaag en morgen nog kaarten verkocht.

Als Feyenoord in eigen huis weet te winnen dan kan het opnieuw wat punten achterstand op de ranglijst inlopen. Ajax liep gisteren al tegen een gelijkspel op tegen Roda JC. Af en toe zorgt FC Zwolle dit seizoen voor een stuntje, waardoor de ploeg 12e staat op de ranglijst. Toch mogen ze geen probleem vormen voor Feyenoord, als de ploeg scherp is.

Grootste vraagteken is het meespelen van Paul Bosvelt. Als de aanvoerder niet kan spelen, met het oog op de cruciale Champions League wedstrijd tegen Newcastle United zal natuurlijk geen enkel risico genomen worden, ligt het voor de hand dat Van Wonderen een linie doorschuift naar het middenveld.

Vermoedelijke opstelling: Zoetebier; Song, Van Wonderen, Paauwe, Rzasa, Emerton, Bosvelt (de Haan, Loovens), Ono, Lurling, Buffel en Kalou.

Offici?le website FC Zwolle: klik hier

Meer op




Tags

bosvelt kuip voorbeschouwing wonderen buffel doorschuift emerton eredivisie haan inlopen kalou kassa loovens lurling newcastle ono paauwe roda rzasa song stuntje vraagteken zoetebier zondagmidag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands driessen gaal geluisterd gio gunnen hag kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat twente voortzetten wehave yoda