Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Zweedse doelman Hansson bevestigt interesse Feyenoord

22 januari 2016 21:02 - Aftonbladet

Voor de rol van ervaren tweede keeper heeft Feyenoord de 29-jarige Zweed Pär Hansson in beeld. De zaakwaarnemer van de keeper bevestigde de interesse van Feyenoord die eerder vandaag uitlekte. "Het klopt dat Feyenoord belangstelling heeft getoond," aldus de zaakwaarnemer van de keeper tegenover Aftonbladet. "Maar het is nog in de oriënterende fase van gesprekken. Feyenoord is een prachtige club en Pär Hansson zou die club wel zien zitten. Hij is er zich van bewust dat Feyenoord een tweede keeper zoekt. Maar welke club hij ook kiest, hij zal er altijd naar streven om eerste keeper te worden."

Er is volgens de zaakwaarnemer naast de interesse van Feyenoord ook belangstelling uit Duitsland. "Maar zoals ik al zei zijn de contacten nog in een vroeg stadium en is er nog niets concreets om over te beslissen."

Na acht jaar besloot Hansson zijn contract bij Helsingborgs IF niet te verlengen, waardoor hij nu transfervrij is. Hij keepte in totaal zes interlands voor het Zweeds nationale elftal. Het laatste jaar keepte hij onder coach Henrik Larsson, waar Feyenoord zich dus uitgebreid bij kan laten informeren.

Meer op Aftonbladet
Tags

hansson par aftonbladet concreets duitsland helsingborgs larsson orienterende uitlekte zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane azzouzi backje biden bologna carranza containers dest eredivisie excelsior fight gijs groen hadj hancko kraaij mls moussa nadje priske smal socrates trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki