Transparent
Inloggen
Sluiten

Selectie traint maandag in stadion

18 januari 2016 12:00 - Feyenoord.nl

De spelers van Feyenoord die zondagmiddag in actie kwamen tegen PSV, werken maandagochtend een besloten training af in De Kuip. Er is daardoor geen groepstraining op Varkenoord.
Een deel van de selectie zou sowieso niet trainen, aangezien er maandagavond een wedstrijd van Feyenoord 2 op het programma staat. De ploeg van coach Patrick Lodewijks speelt met een aantal spelers uit de eerste selectie om 18.30 uur uit tegen sc Cambuur 2.

De eerstvolgende groepstraining van Feyenoord is aanstaande woensdag, vanaf 10.30 uur op Varkenoord. Vanaf die dag begint de selectie van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst aan de voorbereiding op de uitwedstrijd tegen AZ, die aankomende zondag om 12.30 uur wordt gespeeld.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

groepstraining varkenoord bronckhorst cambuur kuip lodewijks

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall geertruida gimenez hartman israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pusic reijnders rodriguez rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda