Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord 2 hervat competitie in Leeuwarden

18 januari 2016 11:59 - Feyenoord.nl

Ook voor Feyenoord 2 is de winterstop voorbij. De ploeg van coach Patrick Lodewijks hervat maandagavond de competitie met een uitwedstrijd tegen SC Cambuur 2. Het duel in het Cambuur Stadion begint om 18.30 uur.

De beloften van Feyenoord zijn koploper van de Reservecompetitie voorronde Poule A, die bestaat uit acht teams. In de eerste tien wedstrijden verzamelde de ploeg 25 punten, zeven meer dan naaste achtervolger Heracles Almelo 2. Cambuur bezet de vijfde plaats met vijftien punten.

Wint Feyenoord 2 vanavond in Leeuwarden, dan verzekert het team zich van een plaats bij de eerste vier van deze competitie. Ook bij een gelijkspel is dat het geval. De vier hoogst geëindigde teams van de Reservecompetitie voorronde Poule A spelen vanaf maart een volledige competitie tegen elkaar.

Het tweede elftal van Feyenoord speelt na het duel met Cambuur nog drie wedstrijden. ADO Den Haag 2 (maandag 8 februari) en Heracles Almelo 2 (maandag 15 februari) komen nog naar Varkenoord, waarna de competitie op maandag 22 februari wordt afgesloten met een bezoek aan PEC Zwolle 2.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

cambuur almelo heracles reservecompetitie voorronde achtervolger ado geeindigde lodewijks pec varkenoord verzekert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert minteh praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki