Transparent
Inloggen
Sluiten

Kim accepteert afzeggen Song niet

7 november 2002 15:12

Verslaggever: K

De nieuwe bondscoach Kim heeft in duidelijke bewoordingen laten weten het niet te accepteren als Feyenoord Song niet toe zou staan om af te reizen naar Zuid-Korea voor het duel tegen Brazili?. 'Song is essentieel voor het nationale team. Feyenoord is verplicht om Song af te staan volgens de FIFA regels en als Feyenoord dat niet doet, zal ik de Koreaanse bond verdere maatregelen laten nemen.' aldus Kim.

De bondscoach liet weten contact gehad te hebben met Song na zijn aantreden als bondscoach. Song feliciteerde zijn voormalig coach bij Busan icons met zijn nieuwe baan en liet weten graag in de eerste interland van Kim tegen Brazili? uit te komen, maar dat dat moeilijk zou worden vanwege de situatie bij Feyenoord.

Deze week stuurde Feyenoord een fax naar Zuid-Korea met de melding de invitatie van Song niet te accepteren, met name omdat Song niet helemaal fit zou zijn.

Meer op




Tags

song kim accepteert afzeggen brazili korea aantreden baan busan essentieel fax feliciteerde fifa icons invitatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda