Transparent
Inloggen
Sluiten

'De Bruin brengt stadion, profclub en Sportclub bijeen'

11 januari 2016 07:09

Cees de Bruin, sinds een paar maanden de president-commissaris van het stadion is volgens De Telegraaf de drijvende kracht achter het elkaar vinden van Sportclub Feyenoord, Stadion Feijenoord NV en de profclub Feyenoord. De miljardair zou het vertrouwen hebben gewonnen van alle partijen. De miljardair zou zelf geen investeerder of financier in het stadionproject worden.

Voorzitter Wim Voots van de Sportclub Feyenoord bevestigt dat de samenwerking nu geweldig is. "We hebben een paar jaar terug, op z’n Rotterdams gezegd, wel eens een robbertje gevochten. Maar dat is voorbij. We werken fantastisch samen, informeren elkaar en willen samen naar een prachtige toekomst. Een man met de statuur van Cees de Bruin, wiens familie ook nog een groot verleden heeft bij de club, helpt dan in het hele proces."




Tags

bruin sportclub miljardair drijvende financier robbertje rotterdams stadionproject statuur telegraaf voots

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda