Transparent
Inloggen
Sluiten

'Masina na Zweedse stage ook nog naar Belgi

5 november 2002 17:25

Verslaggever: K

Dennis Masina, in eigen land 'Yuki' genoemd zal na de stage in Zweden bij de Zweedse kampioen Djurgardens IF naar Belgi? afreizen voor een stage. Hij hoopt bij ??n van de twee clubs een contract af te dwingen. Dat meldt althans manager Bekker in The Times van Swaziland. De manager bevestigt ons verhaal van afgelopen week dat Masina bij Feyenoord geen contract kon krijgen aangezien hij niet aan de kwaliteitscriteria kan voldoen omdat Swaziland niet hoog op de wereldranglijst staat. Volgens Bekker, die pas sinds afgelopen week zijn belangen berhartigt zou hij anders zeker een contract hebben gekregen bij Feyenoord.

De offici?le lezing van Feyenoord is anders. Eerder vandaag meldde zij dat er op dit moment geen ruimte is voor Masina bij Feyenoord, maar dat ze de aanvaller blijven volgen.

Meer op




Tags

masina stage belgi bekker swaziland berhartigt djurgardens kwaliteitscriteria lezing times wereldranglijst yuki zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.481 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane antwerp arneslot bla bommel brighton eredivisie excelsior fildena geertruida heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip liverpool medication middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder slot timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb