Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord stuurt Masina naar Djurgardens IF

5 november 2002 11:59 - WWW.FEYENOORD.NL

Verslaggever: K

Feyenoord meldt dat het de international van Swaziland Dennis Masina voor een stage heeft ondergebracht bij het Zweedse Djurgardens IF. Feyenoord heeft een goede band met de zweedse clubs vanwege het verhuren van Elmander en de interesse voor Kallstrom. Feyenoord meldt dat het een optie op de spits kan houden als hij in Zweden wordt gestald.

Baan gaat niet in op de uitspraken van de voetbalmakelaar Shongwe welke Feyenoord Netwerk exclusief meldde, dat Masina op dit moment uverhaupt geen contract kan krijgen bij de Rotterdammers omdat hij niet aan de kwaliteitscriteria kan voldoen voor een werkvergunning. Swaziland staat daar te laag voor op de wereldranglijst, aldus de makelaar. Daar zou voorafgaand aan de stage geen rekening mee zijn gehouden.

Feyenoord is al lange tijd ge?nteresseerd in het talent van Supersport United, de Zuid-Afrikaanse satellietclub van Feyenoord.

Meer op WWW.FEYENOORD.NL




Tags

masina djurgardens stage stuurt swaziland baan elmander gestald kallstrom kwaliteitscriteria makelaar nteresseerd ondergebracht satellietclub shongwe supersport uverhaupt voetbalmakelaar wereldranglijst werkvergunning zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda