Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook thuisduel tegen ADO inmiddels uitverkocht

23 december 2015 16:34 - Feyenoord.nl

De thuiswedstrijd van Feyenoord tegen ADO Den Haag is uitverkocht. Vandaag (woensdag) werden de laatste kaarten voor het duel van zondag 31 januari 2016 verkocht, wat betekent dat twee van de drie thuiswedstrijden die Feyenoord in de eerste maand van het nieuwe jaar speelt inmiddels uitverkocht zijn.

De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst kan ook in de eerste competitiewedstrijd van 2016 rekenen op de massale steun van het legioen. Op dinsdag 1 december jl. kon de club al bekend maken dat de topper tegen PSV op zondag 17 januari aanstaande uitverkocht is. Ook alle thuiswedstrijden van de eerste seizoenshelft, van de vriendschappelijke ontmoeting met Southampton FC tot het duel met Heracles Almelo in december, werden gespeeld in een uitverkochte Kuip.

Behalve PSV en ADO Den Haag ontvangt Feyenoord in januari ook sc Heerenveen in De Kuip. De competitiewedstrijd tegen de Friezen wordt gespeeld op donderdag 28 januari (aanvang 20.45 uur) en voor dit duel zijn nog kaarten verkrijgbaar. Direct kaarten bestellen? Kijk op www.feyenoord.nl/ticketshop.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

ado kuip aanvang almelo bronckhorst heerenveen heracles legioen ontmoeting southampton ticketshop topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki