Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord bevestigt dubbel oefenduel tegen Charleroi tijdens trainingskamp

22 december 2015 17:05 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft op haar eigen website het eerder door Feyenoordtraining.nl gemelde nieuws over een dubbele oefenwedstrijd tegen Charleroi bevestigd. Op vrijdag 8 januari 2016 neemt de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst het met twee verschillende teams op tegen de huidige nummer elf van België. De eerste wedstrijd wordt gespeeld om 13.00 uur, de tweede om 15.00 uur.

Feyenoord bereidt zich van zaterdag 2 tot en met zaterdag 9 januari in het Zuid-Portugese Albufeira voor op de tweede helft van het seizoen. De duels met Charleroi zijn de enige oefenwedstrijden die in die week worden afgewerkt. In een later stadium zal via deze website het trainingsschema worden gecommuniceerd, evenals informatie over de toegankelijkheid van de trainingen en de oefenwedstrijden.

Voor Charleroi zijn de duels belangrijk in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft, die – net als voor Feyenoord – een week na het trainingskamp begint. Voor de Belgen is het op dit moment nog geen winterstop. Op dinsdagavond en op tweede kerstdag komt Charleroi nog in actie in de Jupiler Pro League, zoals de hoogste afdeling van het Belgische voetbal officieel heet.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

charleroi trainingskamp afdeling albufeira belgie bereidt bronckhorst feyenoordtraining gecommuniceerd gemelde jupiler kerstdag toegankelijkheid trainingsschema

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.513 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment