Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord terug op derde plaats na makkelijke overwinning

3 november 2002 14:09

Verslaggever: K

Feyenoord behaalde zondagmiddag een makkelijke 0-2 zege op Fc Groningen. De ploeg profiteerde daardoor van het puntverlies van PSV. Tegelijkertijd pakte het de derde plaats terug van Roda JC. De achterstand op Ajax bedraagt nu 6 punten, op PSV nog slechts 4 punten. De wedstrijd tegen het op de laatste plaats staande FC Groningen was allerminst groots.

Pas in het begin van de tweede helft besliste Feyenoord de wedstrijd door twee goede aanvallen die werden afgerond door respectievelijk Buffel en Ono. In de 50ste minuut zette Song met een bekeken bal Buffel vrij. Net voor Beukenkamp lifte hij de bal over de Groningen keeper heen. Bij de 0-2 stuurde Song Emerton diep. De Australier speelde ook vandaag weer ver onder zijn niveau, maar gaf een goede voorzet waaruit Ono de 0-2 in kon tikken.

Pas na die 2-0 ging FC Groningen voetballen en kreeg het zowaar kansen voor de goal van Lodewijks. De tweede keeper hield zijn goal echter schoon, waardoor FC Groningen nooit hoop kreeg op meer dan een nederlaag.

[wedstrijdverslag volgt later op deze site]

Meer op




Tags

groningen buffel ono song allerminst australier besliste beukenkamp emerton lifte lodewijks roda schoon wedstrijdverslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands driessen gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda