Transparent
Inloggen
Sluiten

Elmander wordt Zweeds kampioen; ondanks goals geen medaille

2 november 2002 17:39

Verslaggever: K

Johan Elmander heeft zaterdag met zijn club Djurgarden het kampioenschap van Zweden behaald. Op de laatste speeldag had de ploeg aan een gelijkspel voldoende, maar won het met 2-0 van Elfsborg. Elmander zette met zijn 5de goal in 8 wedstrijden zijn ploeg op de goede weg. In de tweede helft besliste Johansson de wedstrijd met de tweede goal. Voor Djurgarden betekende het het eerste kampioenschap sinds 1966.

De huurling van Feyenoord speelde in de slotfase van de kampioensstrijd een belangrijke rol voor de nieuwe Zweedse kampioen. De gouden kampioenschapmedaille zit er echter niet in voor Elmander. Die wordt in Zweden slechts gegeven aan spelers die in minimaal 13 competitiewedstrijden voor de kampioen is uitgekomen.

Meer op




Tags

elmander djurgarden medaille zweden besliste betekende elfsborg johansson kampioenschapmedaille kampioensstrijd speeldag uitgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.496 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber twente voetbalprimeur wehave wieffer yoda