Transparent
Inloggen
Sluiten

Tien man Feyenoord spelen met 1-1 gelijk uit in Groningen

13 december 2015 16:20

Feyenoord heeft in de traditioneel zware uitwedstrijd in Groningen met 1-1 gelijkgespeeld tegen de plaatselijke FC. Feyenoord moest dat 40 minuten met tien man doen door een rode kaart vroeg in de tweede helft van Jan-Arie van der Heijden.

Terwijl Feyenoord had kunnen profiteren van puntenverlies van zowel Ajax als PSV speelde de ploeg een belabberde eerste helft. FC Groningen was veel scherper en daardoor kon Feyenoord nauwelijks aanspraak maken op succes. De thuisploeg kwam halverwege de eerste helft op voorsprong. Maduro kopte nog op de paal, maar vanuit de rebound liet De Leeuw Kenneth Vermeer kansloos.

Na de rust kwam Feyenoord anders uit de kleedkamer. De ploeg was veel scherper en kwam al heel snel op gelijke hoogte. Het was Kuyt die na een pass van Tibbling kon binnenschieten. Feyenoord leek erop en erover te kunnen, maar twee minuten later veranderde de situatie. Van der Heijden trok noodgedwongen aan de handrem bij een uitbraak en kreeg de rode kaart voor het neerhalen van de doorgebroken Drost. Met tien man moest Feyenoord extra aan de bak. De ploeg deed er een schep bovenop en wist goed stand te houden. Via Vilhena kreeg het zelfs de beste kans op de zege. De middenvelder schoot echter op keeper Padt. Het zou daardoor bij 1-1 blijven.




Tags

groningen heijden scherper aanspraak binnenschieten drost handrem kuyt leeuw maduro neerhalen noodgedwongen padt plaatselijke puntenverlies rebound schep tibbling uitbraak vermeer vilhena

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda